BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, 23 February 2012

RINDU ....

Assalamualaikum dan salam sejahtera yeahh!!kite sawan sikit hari ni pakai tulisan warna warni ..mesti tengah pening kan .. kesian kamu semua .. haha .. ape khabar semua ..? sihat ..?? Alhamdulillah .. adik ..?? haha sikit tarak sihat larh .. itu demam , batuk , selsema datang melawat adik larh .. payah betol .! lame kan adik tak story-mory dalam blog nieh .. sunyi menyepi je kan .. alohai kesian .. rindu adik membebel ekk ..? haha xde cite larh .. just hari ni adik sedey sikit sebab tak dapat jumpa abang .. abang balik , tapi adik tak dapat jumpe . adik keluar pergi sekolah dye tak bangon lagi ... ma nak kejut , tapi kesian  abang penat .. x payah larh .. ADIK RINDU ABANG .. tapi nak buat macam mane .. abang dah busy dengan kerja dye .. busy dengan hati baru .. biarlah .. dah tak nak amik tahu .. buat sakit hati je .. okey larh .. adik nak keluar pergi beli barang nieh .. haha .!! lupe nak bagi tahu .. esok adik pergi kem .. pengawas punya ..tapi tak pe larh .. bukan selalu pergi kem kan .. adik harap kem tuhh owwwsoomee ..k larh ..papai ...assalamualaikum..

Sunday, 5 February 2012

Assalamualaiku..hye semua..lame jugak lah tak update blog..susah lah sekarang ni update..kalau update pun tak banyak nak story..
pejam celik dah dua bulan dekat tahun 2012 ni..sekejap je kan..semakin hari jugak adq makin rindu dekat abang..dah lame adq tak jumpa abg.okey air mate dah bergenang..:'(..
sejak abang pergi kerja dekat sane jarang adq jumpa abg..memey r..jaoh kowt..tak tahu lah bile abang nak balik sini..Adq rindu abang sangat-sangat..

Wednesday, 25 January 2012

Assalamualaiku..hye semua..lame tak update blog ni..fuhh..berhabuk,berdebu semua ada..okey okey..aduss..masok hidung pulak..hehe..(gatal pulak hidung ni..heishh)..lame tak dengar cerita pasal adq kan..huhuu..sekarang ni dah tak selalu online,pakai laptop..sebab kakak gune..dye buzy buat assingment..chitt!!okey..sekurang-kurangnye adq x ade assingment yang perlu dibuat..HAHAHAHAHAHAHA(gelak kejam n mengejik)..dah la pasal kakak tu..hehe..Now adq dah tingkatan 3..tak sangka sebenarnye..heww..Macam-macam rase..suke,excited n banyak lagi..tak terkata pengalaman nak bangun awal pagi..setelah meninggalkan sesi persekolahan pagi..last 2009..wahh..Jujur adq cakap adq ni susah bangun pagi..sabar jelah mama nak kejot adq bangun pagi..setakat ni belom lagi lambat sampai sekolah..ALHAMDULILLAH..hope berterusan lah..okey dah-dah..bosan cite pasal sekolah..(cewah)
                       adq pelajar sekolah..SMK BANDAR BARU SUNGAI BULOH..

sorry lah gambar lame..<3
okey..pada sesiapa yang tak tahu adq ni Pengawas Sekolah..key..tak besar sangat pun..
Dapat jawatan ni pun time form 1..untung lah kan..hahaha..
Okey dah tahu adq ni Pengawas!!jangan lah buli key..haha..







MR YANG PERTAMA MUNCUL DALAM HIDUPKU


                   MR-mestilah someone that terel giller boley get in dalam hati adq..wahh..cewahh..demand lak kau ni deq..sekeh kang..!!kecik-kecik dah pandai ekk!!bagitau mama..!!hehehe..okeylah..sape lak lah yang nak bagitau mama nih..sibuk ahh..dah stop..sumpah cakap..spesial giller "MR" yang sorang ni..Adq ni tak pernah nak suke lelaki..Siyez..Tak sorang lelaki pun adq suke..maybe sebelum ni tgok adq ni memang rapat dengan lelaki..tapi SUMPAH CAKAP TAK ADE PERASAAN LANGSUNG!!Bongek kan adq ni..huh.!!yela...okey-okey..dah lah..okey story start cam gini hah..(wahh ayat dye lahh).."MR" ni muda lima bulan dari adq..huh..!!kalau ikot tahun adq ni tua setahun dari dye..hurmm.:(
tak kesahlah.."MR" ni budak dye nak kate sweet..yes..haha..sweet gilleerrr..haha..okey..that one..alohai..bagi adq budak ni uhumm..nak adq senaraikan??pown boley..haha..tgok list bawak ni..                                 My "MR"
                1) Baik-ofcourselah yang baik adq pilih..
                2) Sweet-alahai tergoda betol..huhu...
                3) Matang-mak ai..muda dr adq.tapi perangai lagi matang dr adq..:P
                4) Funny-tak pernah tak gelak bile dgn dye..sampai penat pun ade..even dalam mcg..huu..
                5) Faham akan diri adq-faham ke?entah..tgok macam yes..

diri dye..okey..senang adq cakap dye ni jenis tak kesah..KOWT.!!dye pape jadi enn..tak kesah..tapi adq tak tahu pe yang dye simpan dalam hati..dye tak nak cakap..dye pendiam..dye memang jenis nak setel hal sendiri..fuhh..sedey lak bile ingat bende ni..tapi nak buat macam mane..itu care dye..adq tak boleh nak halang.hekeleh kecohh bak kate kawan dye..
Starting~~
wahh ni yang syiokk nak cite ni..
hahaha..adq kenal ni about setahun..kenal cam biase je mule-mule..naik satu ven..alahai sweet lak kan..selama adq naik satu ven dgn dye tak rase pape..adq kejam dgn dye tau sebenarnye..adq dgn kawan adq suke kacau dye..nak tahu kteorg buat ape..dye ni kan suke letak pin pe teh kat beg dye..main cabut senyap-senyap..haha..bile dye turon ven baru bagi..ingat lagi ade satu mase tu dye merayu gile-gile nak balik bende alah tu..Bagilah balik..kesian tengok merayu-rayu..alahai..Rindunye..hehe..Start rapat dengan dye bile dye mintak no fon.wahh..somalia..hehe..
Start dari lepas dye mintak no fon adq lah rapat..tiap-tiap malam mcg..huhuhu...dye ni rajin tau..nak call adq..wahh banyak kedit..kaya..Okey..seyez adq cakap tak pernah nampak dye marah..wahh memang budak baik hati..Lame jugak lah adq kawan rapat dengan dye..last-last..bulan 10 baru..ape orang panggil ekk..??lupelah..hehe..pahamkan..Ops lupe bagi tau..dye mintak no fon adq time bulan puasa..wahh..tapi tah macam mane adq bagi je..selalu kalau orang lain adq tak bagi tau..tak pe lah..dye jujur..jage no fon adq elok-elok..haha..okey lah tu..
Now Adq dah hampir 4 bulan capel n dye..tak pernah lagi bergaduh..hehe..sebab dye ni lau merajuk senang pujuk lah..hehe..okey lah..sampai sini dulu adq cerita..nanti adq sambung lagi ye..btw..bunny I MISS U..Ni je gmbr dye yg adq ade..cute kan..haha...tgok r sape "GF" dye..haha..okey..

Saturday, 7 January 2012

Assalamualaikum New year..haha sorry lah lambat wish...tahun ni susah nak online sangat...Study oii...PMR candidatessss nihh..Study smart erna oii...haha..masok tahun baru mesti azam baru kan..Azam baruku nak capai 8A dalam pmr,hidup bahagia n dapat seorang best friends.tapi ntah la..macam mne lah nak dapat..biarlah..harap adelah...Hurmmm...hari ni hari sabtu..cuti,..tah macam mane boleh bangon awal pulak..selalu tak tau..hehehe..hok okey..Fb..hari ni ade sorang mamat sewel..sumpah lawak..nak romantik un tgok orang lah..merendah diri..key...suke..tapi janganlah melebih sangat..meluat jadi..
okey pasal itu..now lagi satu..okey...adq ni suke topup 3 ringgit tau..sebab t cepat abiz..bile nampak quantiti sikit mule la saving..almaklum..niat nak kumpul duit beli fon baru sendiri..
okey..one day ni pergilah kedai topup baru dkat sebelah satu kedai makan ni..sebab kedai biase tutup..kan kalau nak topup 3 kne tulis number kan..Shiall lah kau.!!pergi amik no aku!sekali kacau cakap nak berkenalan.dah tak layan..bertalu-talu kau hantar mcg..siap call..suare x sedap..xyah r...
Hahaha..lawak bile my mum reply..nak berkenalan dgn mkcik ke..dgn pakcik skli nak ke...then teros x dgo cite..sampailah 3 hari lepas..dye buat-buat salah call number..cakaplah rindu nak dgo suare adq marah2..sekali mama angkat lah..haha..pasal nak cover line punye kau cakap ni number LIZA ke..??jaoh beze name adq..sakit perut gelak...dah cakap bukan..key..letak fon..tak puas hati lagi..anto lagi mcg..-ckp la btol2 ni liza kan..
(hoi mama aku nak tipu kau ke??)
dah name adq ni adik abang..my job is report to my bro lah...
abang dapat number budak tu...adq bagi tau..haha...so jgn cube nak maen2 dgn adq..
abang call lah budak tu..cakap,cakap,cakap..okey..abang dapat maklumat pasal dye..alamat,name penuh,no ic dapat kowt..hahaha..abang adq ni detail orangnye tau..semua amik..jangan carik pasal key dgn abg..dah setel kowt..letak fon..then mamat ni call balik abang adq..main menyebut pasal PEKIDA..adq x takot nak cakap pasal tu...ehh..kau ingat kau besar sangat..setakat ahli biase tak payah nak bangga sangat lah kan..bukan bawak mati pun..kau dapat ape nak bangga,nak ajak gune PEKIDA tu??Betul ke cara kau masuk PEKIDA tu..??kau reti mengucap tak.??kalau reti bawak-bawaklah mengucap sebelum abang aku balik sini..

Okey la mamat sewel..adq malas dah pikir pasal dye dah..

Okey okey okey...sadapppp..bising je okey ni..hehehe..malam new year hari tu adq pergi I-CITY..jerw..tak de pape nak diceritakan...tengoklah gambar-gambar adq ni..huhu...<3









Hehehe..adq x suke posing dekat tempat ramai orang..malu..hehehe...Ini jela yang boley dikongsikan...Hope u like it..okey..papai..jumpe lagi...<3