BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, 23 December 2011

Tolong lah..=.='

alup..lip lip..k..assalamualaikum..hah!!sepanjang hari rimas..aloyai..uma x de air..Satu Bandar baru tak de air..huwaaa!!geram,rimas,lemas semua ade..jangan pkir adq tak mandy taw..mandy..tapi kene jimat-jimat air tu..then..kakak mandy..loyy!!habis terus air..grrrr'..geram lak..huh!!
Malam menjelma??carik tempat nak mandy loh!!k la..nak g mandy..papai...muahh..:*

Thursday, 22 December 2011

Alup!:)

Alup alup..haha..Sorry lahh..lame tak update blog ni..Okey..hari ni kita akan bercerita pasal*erkk...belum time tido nak cite2..k papejela..Hari ni adq on fesbuk..Aloyai.sakit nyo haty..geram...nak gigit je sesape yg ade depan adq..k..berbalik pada cerita..Buka-buka..first..notification tapayah cakap lah kan,..seminggu tak bukak..sampai hang lappy..thanks yerw..penuh bukan like,ke comment ke..PENUH VIRUS..pehal ni..semak je..*bengang ni..Nasib baik lah adq ni tahan sabar..kalau tak tak tahu ape jadi dengan lappy ni..Jangan weyh..nayo keno pancung karang..tu satu hal..ni pulak pasal sorang ni..Okey..dye budak kampung sebelah my mum..k..dye add adq..da lme la..k..one..dax kmpung ni lau x dtgor ,t balik kampung..(sudah sampai budak sombong)*aku benci kau cakap camtu..kau kenal aku ke..?
dye add adq,adq tgor dye"thanks add..do talk okey.<3"
do talk kepale hotok!like pun tidak!apetah lagi nak say welcome..tau lah kau kenal family adq at kampung..sesekali reply la..adq IM dye buat bodoh je..Online memanjang..24/7..adoyai.
Sorry to say lah..Kalau adq remove jangan jaja cerita bajet hot sudah lah..
Papepun..Adq suke berkawan..janganlah sombong..Adq kalau balik kampung memang tak banyak cakap.sebab tak kenal!Fesbuk..cakap jela.orang jari jawa pun adq berkawan.setakat kampung malaysia..Boley je..
#Bagi orang yang ingat adq ni sombong..no..Tegurlah!!

Friday, 16 December 2011

Tentang..~~

Hohoi..haha..Assalamualaikum..nak mule ni chill,chill la..xmo marah-marah..tapi jap lagi Insyaallah..Cuti sekolah ni duduk rumah,tambah barat badan,tambah montel dan tambah segala-galanyalah..hehe..Cuti sekolah yang memang sengal..Huhuu..tahun depam PMR..aloyai..mesti tension giller..da boleh bayangkan dah..adui..xsuke,xsuke..Boleh tak PMR tu dimansuhkan hari ni jugak 16/12/2011..buat selama-lamanya!!



OKeylah cukup mengarut pasal SEKOLAH!!okey now let's emo sikit..sikit je..jan lebih-lebih lak..hehee...

Okey now adq nak cite pasal kawan adq sorang ni..Nama..tak payah la kowt..

nak dikatekan kawan,adq still anggap dye kawan adq.tak tahulah kalau dye tak anggap adq ni kawan dye or tak..lantaklah..
nak cite bukan pasal kawan tak kawan.tapi pasal perubahan dalam diri dye..
okey..fine..dulu adq dengan dye rapat giller..tiap-tiap hari lepak sesame..but,since adq rapat dgn sorang budak ni dye jadi macam tak suke,jauhkan diri dari adq..Budak yang adq rapat tu bukan budak jahat pun..
tapi dye ni macam suke dekat budak tu..mybe sebab adq rapat dengan budak tu,so dye jadi macam tu..
Ape-pun takkan sampai jadi macam tu..Kawan oi..kite da kenal lame tapi asal kau macam ni.kau cakap jela kalau kau suke budak tu..aku tak halang sihh!!Dye bukan laki aku pun..Jangan lah sebab aku rapat dengan budak tu kau sampai tak nak kawan aku!!Aku sayang semua kawan aku..janganlah sebab aku rapat dengan dye,kau nak lari dari aku..Sumpah cam bangang..sakit aty la ni..:'(
papejelah  kawan..adq dah tak tahu nak buat ape dah..biarlah..
Tapi after this lau tetibe nak cakap adq tak layan,sorry tgoklah sape tak layan sape selama ni..
pening bace..memey r...sorry..haha...kbye..assalamualaikum...





Friday, 9 December 2011

Bosan..!

Hye..Assalamualaikum..hari ini,boleh dikatakan buzy tapi bosan..bosan sebab bosanlah..Si "Mr" tu tido..huh.=.='..punya tunggu dia reply meseg,alik-alik tido rupanya.hurmm..pagi-pagi da keluar ikot papa pergi Pejabat"apetah..#lupa...biarlah..yang pastinya buang karen je ikot.dah la nak kena tunggu lama.adoyy..penatlah ikot..balik rumah pun dah nak pukul 6..memang penat sangat..nak tido.aishh..dah pukol 6..jap g lajak terbabas lak maghrib..Ape-ape pon hari ni memang penat dan membosankan..k..papai..gud nite..mmuuuahh...:*

Thursday, 8 December 2011

Abang n Akak Net

Abang,,akak net..adiq rindu sangat nak tengok akak dengan abang main ejek-mengejek...

Kak Net

Hye semua..dey..sihat??hari ni mood adeq x berapa baik la just because my brother ex mcg..pagi-pagi mcg cakap adq sorry akak ganggu.tapi akak tak boleh tidurlah..akak rindu dekat abang.akak adik pon rindu kat abang.adik tahu akak susah nak lupakan abang,tapi apa boleh adq buat.adq ingat lagi time adq baru kenal akak.adq suke sangat akak jadi "kekasih"abang.sebab adq tengok akak jage abang elok..makan minum abang akak jaga.semua akak jaga.adq pon lebih suka abang dengan akak.akak dengan abang sweet sangat..even abang tak selalu cerita pasal akak.adq ingat lagi waktu abang excident,adq dengan akak tunggu depan wad pembedahan,akak cerita pasal akak dengan abang.adq suka sangat.tak tahu la adq yang abang adq ni nakal sangat.tapi maybe adq tak berapa sedar sangat dengat apa yang akak cerita sebab time tu adq tengah mengantok,takut,sedih,marah..semua adalah..sorry ehh akak..tapi adq bolah ingat apa yang akak cerita..yang adq suka bila akak cakap adq gelak sama macam abang..adq pon tak tahu kenapa adq gelak macam tu..adq harap sangat abang dengan akak dapat bersatu balik.walaupun akak cakap akak tak mengharap supaya dapat berbalik semula,tapi adq mengharap sangat.adq tak nak orang lain yang jaga abang.akak jaga abang dengan baik selama ni..adq harap sangat kak..I LOVE U MY SIS...

Tuesday, 6 December 2011

Alahaii....

Malam ni papa nak balik Perlis.Memang la nak kene ikut.Malam tadi baru plan nak jumpa..Kenapelah kalau nak jumpa mesti ade ada hal...APA PUN TAK BOLEH.Tahun depan mesti tak selalu boleh jumpa.Dye sekolah petang.Aku sekolah pagi..Sedih-sedih..

Monday, 5 December 2011

Tolong

Adoi..macam mane ni..nak edit background..sesiapa..tolong..