BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, 23 February 2012

RINDU ....

Assalamualaikum dan salam sejahtera yeahh!!kite sawan sikit hari ni pakai tulisan warna warni ..mesti tengah pening kan .. kesian kamu semua .. haha .. ape khabar semua ..? sihat ..?? Alhamdulillah .. adik ..?? haha sikit tarak sihat larh .. itu demam , batuk , selsema datang melawat adik larh .. payah betol .! lame kan adik tak story-mory dalam blog nieh .. sunyi menyepi je kan .. alohai kesian .. rindu adik membebel ekk ..? haha xde cite larh .. just hari ni adik sedey sikit sebab tak dapat jumpa abang .. abang balik , tapi adik tak dapat jumpe . adik keluar pergi sekolah dye tak bangon lagi ... ma nak kejut , tapi kesian  abang penat .. x payah larh .. ADIK RINDU ABANG .. tapi nak buat macam mane .. abang dah busy dengan kerja dye .. busy dengan hati baru .. biarlah .. dah tak nak amik tahu .. buat sakit hati je .. okey larh .. adik nak keluar pergi beli barang nieh .. haha .!! lupe nak bagi tahu .. esok adik pergi kem .. pengawas punya ..tapi tak pe larh .. bukan selalu pergi kem kan .. adik harap kem tuhh owwwsoomee ..k larh ..papai ...assalamualaikum..

No comments:

Post a Comment