BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, 25 January 2012

Assalamualaiku..hye semua..lame tak update blog ni..fuhh..berhabuk,berdebu semua ada..okey okey..aduss..masok hidung pulak..hehe..(gatal pulak hidung ni..heishh)..lame tak dengar cerita pasal adq kan..huhuu..sekarang ni dah tak selalu online,pakai laptop..sebab kakak gune..dye buzy buat assingment..chitt!!okey..sekurang-kurangnye adq x ade assingment yang perlu dibuat..HAHAHAHAHAHAHA(gelak kejam n mengejik)..dah la pasal kakak tu..hehe..Now adq dah tingkatan 3..tak sangka sebenarnye..heww..Macam-macam rase..suke,excited n banyak lagi..tak terkata pengalaman nak bangun awal pagi..setelah meninggalkan sesi persekolahan pagi..last 2009..wahh..Jujur adq cakap adq ni susah bangun pagi..sabar jelah mama nak kejot adq bangun pagi..setakat ni belom lagi lambat sampai sekolah..ALHAMDULILLAH..hope berterusan lah..okey dah-dah..bosan cite pasal sekolah..(cewah)
                       adq pelajar sekolah..SMK BANDAR BARU SUNGAI BULOH..

sorry lah gambar lame..<3
okey..pada sesiapa yang tak tahu adq ni Pengawas Sekolah..key..tak besar sangat pun..
Dapat jawatan ni pun time form 1..untung lah kan..hahaha..
Okey dah tahu adq ni Pengawas!!jangan lah buli key..haha..







MR YANG PERTAMA MUNCUL DALAM HIDUPKU


                   MR-mestilah someone that terel giller boley get in dalam hati adq..wahh..cewahh..demand lak kau ni deq..sekeh kang..!!kecik-kecik dah pandai ekk!!bagitau mama..!!hehehe..okeylah..sape lak lah yang nak bagitau mama nih..sibuk ahh..dah stop..sumpah cakap..spesial giller "MR" yang sorang ni..Adq ni tak pernah nak suke lelaki..Siyez..Tak sorang lelaki pun adq suke..maybe sebelum ni tgok adq ni memang rapat dengan lelaki..tapi SUMPAH CAKAP TAK ADE PERASAAN LANGSUNG!!Bongek kan adq ni..huh.!!yela...okey-okey..dah lah..okey story start cam gini hah..(wahh ayat dye lahh).."MR" ni muda lima bulan dari adq..huh..!!kalau ikot tahun adq ni tua setahun dari dye..hurmm.:(
tak kesahlah.."MR" ni budak dye nak kate sweet..yes..haha..sweet gilleerrr..haha..okey..that one..alohai..bagi adq budak ni uhumm..nak adq senaraikan??pown boley..haha..tgok list bawak ni..                                 My "MR"
                1) Baik-ofcourselah yang baik adq pilih..
                2) Sweet-alahai tergoda betol..huhu...
                3) Matang-mak ai..muda dr adq.tapi perangai lagi matang dr adq..:P
                4) Funny-tak pernah tak gelak bile dgn dye..sampai penat pun ade..even dalam mcg..huu..
                5) Faham akan diri adq-faham ke?entah..tgok macam yes..

diri dye..okey..senang adq cakap dye ni jenis tak kesah..KOWT.!!dye pape jadi enn..tak kesah..tapi adq tak tahu pe yang dye simpan dalam hati..dye tak nak cakap..dye pendiam..dye memang jenis nak setel hal sendiri..fuhh..sedey lak bile ingat bende ni..tapi nak buat macam mane..itu care dye..adq tak boleh nak halang.hekeleh kecohh bak kate kawan dye..
Starting~~
wahh ni yang syiokk nak cite ni..
hahaha..adq kenal ni about setahun..kenal cam biase je mule-mule..naik satu ven..alahai sweet lak kan..selama adq naik satu ven dgn dye tak rase pape..adq kejam dgn dye tau sebenarnye..adq dgn kawan adq suke kacau dye..nak tahu kteorg buat ape..dye ni kan suke letak pin pe teh kat beg dye..main cabut senyap-senyap..haha..bile dye turon ven baru bagi..ingat lagi ade satu mase tu dye merayu gile-gile nak balik bende alah tu..Bagilah balik..kesian tengok merayu-rayu..alahai..Rindunye..hehe..Start rapat dengan dye bile dye mintak no fon.wahh..somalia..hehe..
Start dari lepas dye mintak no fon adq lah rapat..tiap-tiap malam mcg..huhuhu...dye ni rajin tau..nak call adq..wahh banyak kedit..kaya..Okey..seyez adq cakap tak pernah nampak dye marah..wahh memang budak baik hati..Lame jugak lah adq kawan rapat dengan dye..last-last..bulan 10 baru..ape orang panggil ekk..??lupelah..hehe..pahamkan..Ops lupe bagi tau..dye mintak no fon adq time bulan puasa..wahh..tapi tah macam mane adq bagi je..selalu kalau orang lain adq tak bagi tau..tak pe lah..dye jujur..jage no fon adq elok-elok..haha..okey lah tu..
Now Adq dah hampir 4 bulan capel n dye..tak pernah lagi bergaduh..hehe..sebab dye ni lau merajuk senang pujuk lah..hehe..okey lah..sampai sini dulu adq cerita..nanti adq sambung lagi ye..btw..bunny I MISS U..Ni je gmbr dye yg adq ade..cute kan..haha...tgok r sape "GF" dye..haha..okey..

No comments:

Post a Comment