BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, 7 January 2012

Assalamualaikum New year..haha sorry lah lambat wish...tahun ni susah nak online sangat...Study oii...PMR candidatessss nihh..Study smart erna oii...haha..masok tahun baru mesti azam baru kan..Azam baruku nak capai 8A dalam pmr,hidup bahagia n dapat seorang best friends.tapi ntah la..macam mne lah nak dapat..biarlah..harap adelah...Hurmmm...hari ni hari sabtu..cuti,..tah macam mane boleh bangon awal pulak..selalu tak tau..hehehe..hok okey..Fb..hari ni ade sorang mamat sewel..sumpah lawak..nak romantik un tgok orang lah..merendah diri..key...suke..tapi janganlah melebih sangat..meluat jadi..
okey pasal itu..now lagi satu..okey...adq ni suke topup 3 ringgit tau..sebab t cepat abiz..bile nampak quantiti sikit mule la saving..almaklum..niat nak kumpul duit beli fon baru sendiri..
okey..one day ni pergilah kedai topup baru dkat sebelah satu kedai makan ni..sebab kedai biase tutup..kan kalau nak topup 3 kne tulis number kan..Shiall lah kau.!!pergi amik no aku!sekali kacau cakap nak berkenalan.dah tak layan..bertalu-talu kau hantar mcg..siap call..suare x sedap..xyah r...
Hahaha..lawak bile my mum reply..nak berkenalan dgn mkcik ke..dgn pakcik skli nak ke...then teros x dgo cite..sampailah 3 hari lepas..dye buat-buat salah call number..cakaplah rindu nak dgo suare adq marah2..sekali mama angkat lah..haha..pasal nak cover line punye kau cakap ni number LIZA ke..??jaoh beze name adq..sakit perut gelak...dah cakap bukan..key..letak fon..tak puas hati lagi..anto lagi mcg..-ckp la btol2 ni liza kan..
(hoi mama aku nak tipu kau ke??)
dah name adq ni adik abang..my job is report to my bro lah...
abang dapat number budak tu...adq bagi tau..haha...so jgn cube nak maen2 dgn adq..
abang call lah budak tu..cakap,cakap,cakap..okey..abang dapat maklumat pasal dye..alamat,name penuh,no ic dapat kowt..hahaha..abang adq ni detail orangnye tau..semua amik..jangan carik pasal key dgn abg..dah setel kowt..letak fon..then mamat ni call balik abang adq..main menyebut pasal PEKIDA..adq x takot nak cakap pasal tu...ehh..kau ingat kau besar sangat..setakat ahli biase tak payah nak bangga sangat lah kan..bukan bawak mati pun..kau dapat ape nak bangga,nak ajak gune PEKIDA tu??Betul ke cara kau masuk PEKIDA tu..??kau reti mengucap tak.??kalau reti bawak-bawaklah mengucap sebelum abang aku balik sini..

Okey la mamat sewel..adq malas dah pikir pasal dye dah..

Okey okey okey...sadapppp..bising je okey ni..hehehe..malam new year hari tu adq pergi I-CITY..jerw..tak de pape nak diceritakan...tengoklah gambar-gambar adq ni..huhu...<3









Hehehe..adq x suke posing dekat tempat ramai orang..malu..hehehe...Ini jela yang boley dikongsikan...Hope u like it..okey..papai..jumpe lagi...<3

1 comment: