BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, 8 December 2011

Kak Net

Hye semua..dey..sihat??hari ni mood adeq x berapa baik la just because my brother ex mcg..pagi-pagi mcg cakap adq sorry akak ganggu.tapi akak tak boleh tidurlah..akak rindu dekat abang.akak adik pon rindu kat abang.adik tahu akak susah nak lupakan abang,tapi apa boleh adq buat.adq ingat lagi time adq baru kenal akak.adq suke sangat akak jadi "kekasih"abang.sebab adq tengok akak jage abang elok..makan minum abang akak jaga.semua akak jaga.adq pon lebih suka abang dengan akak.akak dengan abang sweet sangat..even abang tak selalu cerita pasal akak.adq ingat lagi waktu abang excident,adq dengan akak tunggu depan wad pembedahan,akak cerita pasal akak dengan abang.adq suka sangat.tak tahu la adq yang abang adq ni nakal sangat.tapi maybe adq tak berapa sedar sangat dengat apa yang akak cerita sebab time tu adq tengah mengantok,takut,sedih,marah..semua adalah..sorry ehh akak..tapi adq bolah ingat apa yang akak cerita..yang adq suka bila akak cakap adq gelak sama macam abang..adq pon tak tahu kenapa adq gelak macam tu..adq harap sangat abang dengan akak dapat bersatu balik.walaupun akak cakap akak tak mengharap supaya dapat berbalik semula,tapi adq mengharap sangat.adq tak nak orang lain yang jaga abang.akak jaga abang dengan baik selama ni..adq harap sangat kak..I LOVE U MY SIS...

No comments:

Post a Comment