BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, 22 December 2011

Alup!:)

Alup alup..haha..Sorry lahh..lame tak update blog ni..Okey..hari ni kita akan bercerita pasal*erkk...belum time tido nak cite2..k papejela..Hari ni adq on fesbuk..Aloyai.sakit nyo haty..geram...nak gigit je sesape yg ade depan adq..k..berbalik pada cerita..Buka-buka..first..notification tapayah cakap lah kan,..seminggu tak bukak..sampai hang lappy..thanks yerw..penuh bukan like,ke comment ke..PENUH VIRUS..pehal ni..semak je..*bengang ni..Nasib baik lah adq ni tahan sabar..kalau tak tak tahu ape jadi dengan lappy ni..Jangan weyh..nayo keno pancung karang..tu satu hal..ni pulak pasal sorang ni..Okey..dye budak kampung sebelah my mum..k..dye add adq..da lme la..k..one..dax kmpung ni lau x dtgor ,t balik kampung..(sudah sampai budak sombong)*aku benci kau cakap camtu..kau kenal aku ke..?
dye add adq,adq tgor dye"thanks add..do talk okey.<3"
do talk kepale hotok!like pun tidak!apetah lagi nak say welcome..tau lah kau kenal family adq at kampung..sesekali reply la..adq IM dye buat bodoh je..Online memanjang..24/7..adoyai.
Sorry to say lah..Kalau adq remove jangan jaja cerita bajet hot sudah lah..
Papepun..Adq suke berkawan..janganlah sombong..Adq kalau balik kampung memang tak banyak cakap.sebab tak kenal!Fesbuk..cakap jela.orang jari jawa pun adq berkawan.setakat kampung malaysia..Boley je..
#Bagi orang yang ingat adq ni sombong..no..Tegurlah!!

No comments:

Post a Comment